Nieuws

Op zoek naar ‘Tutti Frutti’

Een beetje vrolijkheid in barre tijden: de aanstekelijke Noord-Hollandse indiepopband KLINK presenteert binnenkort zijn nieuwe single ‘Gotta Get Out’! Voor de bijbehorende videoclip is de groep nog op zoek naar homevideo’s van luisteraars die ernaar verlangen om er weer elke dag zorgeloos op uit te gaan, maar zich daarin beperkt voelen door het COVID-19-virus, ofwel het coronavirus.

Meer info

Daily Indie Review

Roemeense roadtrip-avonturen van Klink

Eerder dit jaar leerden we Klink kennen door de release van de EP They Don’t Know Yet. Een piekfijne rockplaat die in de verte doet denken aan de lome, groovende rock van bands als Black Rebel Motorcycle Club en Black Mountain. En daar houden wij wel van, daarom zijn we extra blij dat we vandaag de nieuwe videoclip bij het nummer Stillborn Breaker in première kunnen laten gaan van Klink.

Meer info

Documentaire

They Don’t Know Yet is een muzikale roadmovie waarin KLINK in vier afleveringen door Oost-Europa knalt, tijdens een roadtrip bomvol akoestische indiepop, brommende busjes, Oost-Europese landschappen, ongemakkelijke momenten en muzikale avonturen. Vanaf 1 september iedere maandag een nieuwe aflevering en de week erna de bijbehorende videoclip!

Meer info

LIVE review

Een review op een ongekend reisdocument.

Meer info

Noord-Hollands Dagblad

Interview door Mark Minnema

Meer info

Review

De Nederlandse band KLINK uit Amsterdam heeft ter introductie een prachtige EP op de markt gebracht. De band is welkom op de muziekmarkt met hun heerlijke songs die de ruimte vult tussen de pop en indie alternatieve sound. Waar de Waterboys hun klanken van “This Is The Sea” KLINKT dit als een vervolg.

Meer infoBlijf op de hoogte

Facebook