Review

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA

Beoordeling: 8/10

KLINK - They Don't Know Yet

De Nederlandse band KLINK uit Amsterdam heeft ter introductie een prachtige EP op de markt gebracht. De band is welkom op de muziekmarkt met hun heerlijke songs die de ruimte vult tussen de pop en indie alternatieve sound. Waar de Waterboys hun klanken van “This Is The Sea” KLINKT dit als een vervolg.

 

KLINK is een nieuwe band rondom Tjeerd Blom. Samen met producer en gitarist Merlijn Verboom heeft hij de krachten gebundeld. Een band hieromheen gevormd en de studio ingedoken. De popsongs zijn rock georiënteerd, terwijl men zoekt naar nieuwe invalshoeken in “Stillborn Breaker”. Met “Load” weet de band de rustige kant van de muziek te zoeken. Al blijft het moeilijk om ingetogen te blijven. “Give Me Love” komt het Waterboys gevoel naar voren. Het KLINKt heerlijk en wordt in alle facetten energierijk ingespeeld. Het is een visitekaartje voor de band en passend om dit op de internationale markt onder de aandacht te brengen.
“They Don’t Know It Yet” kan dan een prima vervolg zijn om de doorbraak te forceren. Deze EP kent 5 prachtige songs waarbij “Hope” een waardig afsluiter is.


https://www.mpodia.nl/muzieknieuws/album-recensie/klink-klink/

< Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Facebook