Op zoek naar ‘Tutti Frutti’

Een beetje vrolijkheid in barre tijden: de aanstekelijke Noord-Hollandse indiepopband KLINK presenteert binnenkort zijn nieuwe single ‘Gotta Get Out’! Voor de bijbehorende videoclip is de groep nog op zoek naar homevideo’s van luisteraars die ernaar verlangen om er weer elke dag zorgeloos op uit te gaan, maar zich daarin beperkt voelen door het COVID-19-virus, ofwel het coronavirus.

 

KLINK verzoekt luisteraars om homevideo’s te delen waarin de honger om naar buiten te gaan geïllustreerd wordt of die gevoelens weergeven van de vrijheid en blijheid die onze omgeving ons biedt. Deze zelfgemaakte filmpjes wil de band graag rechtenvrij gebruiken voor een videoclip bij hun aanstaande zomersingle ‘Gotta Get Out’. De specifieke wens is om in de video’s te dansen op het nummer ‘Tutti Frutti’ van de onlangs overleden zanger Little Richard. Maar minstens zo leuk en exclusief: je mag ook gebruik maken van de unieke gelegenheid om KLINK’s nummer ‘Gotta Get Out’ alvast op te vragen om op te dansen. Doe je dit, dan behoor je tot een select groepje luisteraars dat deze aanstekelijke song al ver voor de rest van Nederland heeft gehoord!

 

Vrolijk videoverzoek

Geïnteresseerden kunnen zelfgemaakte video’s insturen (via wetransfer.com) naar de bandmail: info@klinkband.nl. Als beloning zul je direct een link ontvangen voor het downloaden van de nog te verschijnen single. Ook is het mogelijk om alvorens het maken van jouw homevideo het nummer alvast te downloaden, hier staat een link op de website: klinkband.nl.

Een tip van de band: dans er lekker op los of doe lekker wild, want de vrolijke en catchy single ‘Gotta Get Out’ vraagt om blije beelden! Dit kan door thuis uit je dak te gaan en dit aan de wereld tonen, maar je mag natuurlijk ook al naar buiten gaan en daar filmen, wees vooral creatief! Video’s kunnen tot uiterlijk 21 juli aanstaande worden ingezonden. Onder de leukste inzendingen worden vijf vinylplaten van de EP ‘Gotta Get Out’ verloot.

 

EP

‘Gotta Get Out’ is de eerste single en tevens de naam van KLINK’s nieuwe-EP die nog dit najaar verschijnt. De single ‘Gotta Get Out’ werd al ruim voor het coronatijdperk geschreven, maar de titel en het thema over naar buiten gaan, het avontuur zoeken en de hang naar vrijheid, is actueler dan ooit. Zeker in de zomer zoekt iedereen zijn toevlucht het liefst in de stralende zon. De single ‘Gotta Get Out’ wordt daarom midden in de zomer uitgebracht!

 

Dans samen op afstand

De band stimuleert dansen en vrolijkheid, maar wil daar aan toevoegen: ‘Zorgeloos naar buiten gaan is vandaag de dag helemaal niet zo vanzelfsprekend. KLINK wenst dan ook dat iedereen rekening met elkaar blijft houden en voldoende afstand bewaart. “De reden dat we voor dit initiatief kiezen, is omdat we zo toch een beetje samen kunnen dansen, hoewel op afstand.” De droom voor KLINK is dan ook om iedereen door middel van muziek - al dan niet virtueel - dichter bij elkaar te brengen.

 

Op de facebookpagina staat nog een bruikbaar instructiefilmpje: https://www.facebook.com/klinkband/

< Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Facebook